OZ Nervuška-ARTE, Hattalova 12/A, 831 03 Bratislava – spracúva osobné údaje dotknutých osôb vždy v súlade s:

  1. Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (Nariadenie o ochrane osobných údajov, ďalej len „GDPR“), a
  2. zákona č. 18/2018 Z.z., o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon“);

Osobné údaje poskytnuté fyzickou osobou prostredníctvom kontaktného e-mailu zverejneného na našej webovej stránke budú spracúvané iba v rozsahu a za účelom, za ktorým ich táto fyzická osoba sama poskytla. Doba spracúvania týchto osobných údajov je výlučne doba nevyhnutná na zabezpečenie dosiahnutia účelu.

Fyzická osoba, ktorá poskytne svoje osobné údaje prostredníctvom kontaktného e-mailu zverejneného na webovom sídle OZ Nervuška-ARTE, má zachované právo požadovať prístup k svojim osobným údajom, ktoré sa ho týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, alebo právo namietať spracúvanie a i. v súlade s GDPR a Zákonom.

V prípade, že bude mať OZ Nervuška-ARTE v úmysle ďalej spracúvať osobné údaje na iný účel ako ten, na ktorý boli získané (napr. marketing), poskytne dotknutej fyzickej osobe pred takýmto ďalším spracúvaním informácie o tomto inom účele ako aj ďalšie relevantné informácie.

Fyzická dotknutá osoba má zachované právo odvolať svoj súhlas na spracúvanie svojich osobných údajov bez toho, aby to malo vplyv na zákonnosť spracúvania založeného na súhlase udelenom pred jeho odvolaním.

V prípade, že medzi dotknutou fyzickou osobou a s OZ Nervuška-ARTE dôjde k bližšej vzájomnej spolupráci, budú podmienky ochrany osobných údajov upravené špecificky na mieru pre konkrétny daný prípad.


nervuska-arte.sk’s web server tracks and collects general information about the visits to this site. This information includes, but may not be limited to, statistics that show the daily numbers of visitors to our site, the daily requests received for particular files, the types of browsers visitors use, the visitors’ domain names, and the countries from which those requests originate.

OZ Nervuška-ARTE collects personal information from you on a voluntary basis only. Personal information may include name, title, company, address, phone number, e-mail address, etc. This information is used only so that we may answer your questions and may be used at a future date to send additional information in which your visit to our site has implied an interest. We do not sell, rent or transmit the information described above to any non-OZ Nervuška-ARTE organization.

Cookie Policy

Čo sú súbory cookie

Ako je dnes bežné takmer u všetkých profesionálnych webových lokalít, aj táto lokalita využíva súbory cookie. Sú to veľmi malé súbory, ktoré sa preberajú do vášho počítača a zvyšujú váš komfort pri prezeraní tejto webovej lokality. Na tejto stránke sú popísané informácie, ktoré sa zhromažďujú, spôsob, akým ich využívame, a vysvetlenie, prečo niekedy potrebujeme tieto súbory cookie ukladať.

Všeobecnejšie informácie o súboroch cookie nájdete v článku o súboroch cookie protokolu HTTP na serveri Wikipedia. Ďalšie informácie o zakázaní súborov cookie nájdete na lokalite www.aboutcookies.org; takýto postup ale môže obmedziť funkčnosť webových lokalít alebo niektoré jej prvky vyradiť.

Zakázanie súborov cookie

Nastaveniu súborov cookie môžete zabrániť úpravou nastavení v prehliadači (pokyny nájdete na lokalite www.aboutcookies.org alebo v pomocníkovi svojho webového prehliadača). Nezabúdajte, že zakázanie súborov cookie bude mať vplyv na funkčnosť tejto lokality a mnohých ďalších lokalít, ktoré navštívite. Zakázanie súborov cookie zvyčajne znamená zablokovanie určitých funkcií na tejto lokalite. Odporúča sa ponechať povolené všetky súbory cookie, u ktorých si nie ste istí, či ich potrebujete, pre prípad, že by sa používali pre službu, ktorú využívate.

Spôsob, akým súbory cookie používame

Táto lokalita ponúka odber noviniek alebo služby odberu informácií prostredníctvom e-mailu. Prostredníctvom súborov cookie sa môže evidovať, či ste sa už zaregistrovali a či sa majú zobrazovať určité upozornenia, ktoré sa môžu týkať len prihlásených/odhlásených používateľov.

Po odoslaní údajov prostredníctvom formulára, napríklad údajov na stránkach na kontaktovanie alebo na stránkach propagačných kampaní, sa môžu nastaviť súbory cookie evidujúce vaše používateľské informácie pre budúcu korešpondenciu.

Z času na čas ponúkame používateľské prieskumy a dotazníky, ktoré vám poskytujú zaujímavé pohľady do zákulisia alebo užitočné nástroje, prípadne nám umožňujú vytvoriť si presnejšiu predstavu o našej používateľskej základni. Tieto prieskumy môžu využívať súbory cookie na zapamätanie si, ktorí používatelia sa už výskumu zúčastnili, alebo na poskytnutie presných výsledkov po prechode na inú stránku.

Súbory cookie tretích strán

Používame tiež súbory cookie dôveryhodných tretích strán.

Táto lokalita využíva službu Google Analytics. Ide o jedno z najrozšírenejších a najdôveryhodnejších analytických riešení na webe a vďaka nemu dokážeme zisťovať, akým spôsobom túto lokalitu využívate, a hľadať možnosti, ako váš komfort zvyšovať. Tieto súbory cookie môžu evidovať údaje, ako je dĺžka vášho pobytu na tejto lokalite alebo stránky, ktoré ste navštívili. Na základe toho budeme môcť aj naďalej vytvárať obsah, ktorý je pre vás zaujímavý.

Ďalšie informácie o súboroch cookie služby Google Analytics nájdete na oficiálnej stránke služby Google Analytics.

Na tejto lokalite využívame tiež tlačidlá sociálnych médií a zásuvné moduly, ktoré vám umožňujú pripájať sa rôznymi spôsobmi k sociálnym sieťam. Kvôli týmto postupom nasledujúce lokality sociálnych sietí vrátane služby AddThis nastavujú prostredníctvom našej lokality súbory cookie, ktoré sa môžu použiť na vylepšenie vášho profilu na príslušnej lokalite sociálnej siete alebo na rozšírenie údajov evidovaných pre rôzne účely v súlade s príslušnými zásadami ochrany osobných údajov.

Ďalšie informácie Dúfame, že tento text vám pomohol lepšie porozumieť súborom cookie. Ako už bolo uvedené: ak si nie ste istí, či určitý súbor cookie potrebujete, je zvyčajne bezpečnejšie ponechať súbory cookie povolené pre prípad, že by boli potrebné kvôli jednej alebo viacerým funkciám, ktoré na našej lokalite používate. Ak ale ešte stále potrebujete ďalšie informácie, môžete sa na nás obrátiť na adrese info@nervuska-arte.sk.

Pokračovaním v používaní lokality súhlasíte s používaním súborov cookie. Viac info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close